Instagram ütleb inimestele nüüd, kui olete nende fotot ekraanil kuvanud

Seal on uus funktsioon ja see on NII kõnekas

Giphy

Vastavalt Tab , tähendab uus värskendus seda, et kui saadate ja saate fotosid Instagramis DM-i kaudu, kui inimene, kellele seda saadate, otsustab ekraanipilt pilt ja salvestage see oma kaamerarulli, saabub saatja teade, milles öeldakse, et inimene on oma foto ekraanipildil ja on selle nüüd paberkandjal. Täpselt nagu Snapchati tegelikult.



Kasutajatele öeldakse ka siis, kui nende sõnumid on „edastatud“ ja „nähtud“ ning kui fotod on „avatud“, et muuta kummituslikkus veelgi selgemaks. RÕÕMUD.

Seotud lugu